Bog & idéAnne-Dorte Bruun Nielsen

Bøger skrevet af Anne-Dorte Bruun Nielsen

3 produkter
3 produkter
Lærebog i dansk og international køberet
Lærebog i dansk og international køberetLars Hedegaard Kristensen
569,95 DKK
PDF
(0)
Lærebog i dansk og international køberet
Rejsejura
RejsejuraAnne-Dorte Bruun Nielsen
359,95 DKK
EBOG
(0)
Rejsejura
Festskrift til Irene Nørgaard
Festskrift til Irene NørgaardCaroline Adolphsen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Festskrift til Irene Nørgaard

Mere om Anne-Dorte Bruun Nielsen

Der findes flere bøger af Anne-Dorte Bruun Nielsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Nielsen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsejura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Rejsejura" udgivet af Djøf Forlag - "Festskrift til Irene Nørgaard" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i Dansk og international køberet" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Anne-Dorte Bruun Nielsens bøger

Anne-Dorte Bruun Nielsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Anne-Dorte Bruun Nielsen bøger i et udvalg af formater. Nielsen s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rejsejura" af Anne-Dorte Bruun Nielsen

Det er muligt at købe Anne-Dorte Bruun Nielsens "Rejsejura" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Rejsejura" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anne-Dorte Bruun Nielsen "Rejsejura"

Hos Bog & idé er "Rejsejura" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Dorte Bruun Nielsen