Bog & idéAnne Heeager

Bøger skrevet af Anne Heeager

1 produkter
1 produkter
Kommunaløkonomi
KommunaløkonomiAnne Heeager
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunaløkonomi

Mere om Anne Heeager

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Anne Heeager. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heeager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunaløkonomi" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kommunaløkonomi" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne Heeagers bøger

Anne Heeager har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Heeager kommer bare som hæftet. Bøgerne af Heeager er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kommunaløkonomi" af Anne Heeager

"Kommunaløkonomi" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Heeagers serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anne Heeager "Kommunaløkonomi"

Det er muligt at købe Anne Heeagers "Kommunaløkonomi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Heeagers serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Heeager