Bog & idéAnne Kirketerp

Bøger skrevet af Anne Kirketerp

Læs mere om Anne Kirketerp
3 produkter
3 produkter
Innovation i folkeskolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation i folkeskolenAnne Kirketerp
144,46 DKK
Hæftet
(1)
Innovation i folkeskolen
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration
Innovation i folkeskolen
Innovation i folkeskolenAnne Kirketerp
119,00 DKK
e-bog
(1)
Innovation i folkeskolen

Mere om Anne Kirketerp

Der findes en del bøger fra Anne Kirketerp tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Kirketerp.
Bøgerne fra Anne Kirketerp kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "TemaNord Entreprenørskab og foretagsomhed i de kunstneriske uddannelser i Norden" udgivet af Nordisk Ministerråd¤Nordisk Råd - "Innovation i folkeskolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Innovation i folkeskolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels

Anne Kirketerps bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Anne Kirketerp hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kirketerps bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kirketerp er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Offentlig administration" af Anne Kirketerp

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"TemaNord Entreprenørskab og foretagsomhed i de kunstneriske uddannelser i Norden" af Anne Kirketerp

Dette er en også en skøn bog fra Kirketerp, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er udgivet af Nordisk Ministerråd¤Nordisk Råd.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kirketerp