Bog & idéAnne-Lise Løvlie Schibbye

Bøger skrevet af Anne-Lise Løvlie Schibbye

Læs mere om Anne-Lise Løvlie Schibbye
2 produkter
2 produkter
Du og barnet
Du og barnetAnne-Lise Løvlie Schibbye
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Du og barnet
Relationer
RelationerAnne-Lise Løvlie Schibbye
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Relationer

Mere om Anne-Lise Løvlie Schibbye

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Anne-Lise Løvlie Schibbye. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Schibbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livsbevidsthed" udgivet af Akademisk Forlag - "Du og barnet" udgivet af Akademisk Forlag - "Relationer" udgivet af Akademisk Forlag - "Relationer" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Anne-Lise Løvlie Schibbye

Du kan finde fire bøger af Anne-Lise Løvlie Schibbye her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Schibbye som hæftet. Bøgerne af Schibbye er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livsbevidsthed" af Anne-Lise Løvlie Schibbye

Hos Bog & idé er "Livsbevidsthed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Du og barnet" af Anne-Lise Løvlie Schibbye

Hos Bog & idé er "Du og barnet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lise Løvlie Schibbye