Bog & idéAnne-Marie Mai - Syddansk Universitet

Bøger skrevet af Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet

Læs mere om Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet
1 produkter
1 produkter
Ny litteraturdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny litteraturdidaktikLærerudd.
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Ny litteraturdidaktik

Mere om Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet. Det er "Ny litteraturdidaktik". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Ny litteraturdidaktik" er desuden en del af serien "Seminarieserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny litteraturdidaktik" af Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet

Det er muligt at købe Anne-Marie Mai - Syddansk Universitets "Ny litteraturdidaktik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Universitets serie "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Mai - Syddansk Universitet