Bog & idéAnne Mette Bryde Nibe

Bøger skrevet af Anne Mette Bryde Nibe

Læs mere om Anne Mette Bryde Nibe
1 produkter
1 produkter
Business Law - for Marketing and Services
BOEGERTILSTAERKPRIS
Business Law - for Marketing and ServicesBjarke Tinten
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Business Law - for Marketing and Services

Mere om Anne Mette Bryde Nibe

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anne Mette Bryde Nibe, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Nibes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af Gyldendal - "Business Law - for Marketing and Services" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Business Law - for Marketing and Service" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura - for marketing og service" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsjura" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Mette Bryde Nibe

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Anne Mette Bryde Nibe hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nibe kommer kun som hæftet. Nibes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Erhvervsjura - for marketing og service" af Anne Mette Bryde Nibe

Det er muligt at købe Anne Mette Bryde Nibes "Erhvervsjura - for marketing og service" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Anne Mette Bryde Nibe "Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser"

"Erhvervsjura - for de finansielle uddannelser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette Bryde Nibe