Bog & idéAnne-Mette Riis Rasmussen

Bøger skrevet af Anne-Mette Riis Rasmussen

2 produkter
2 produkter
Havmandens hotel
Havmandens hotelAnne-Mette Riis Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Havmandens hotel
Havmandens hotel
STREAM
Havmandens hotelAnne-Mette Riis Rasmussen
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Havmandens hotel

Mere om Anne-Mette Riis Rasmussen

Anne-Mette Riis Rasmussen har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Riis Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havmandens hotel" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Havmandens hotel" udgivet af Tiderne Skifter - "Den visuelle digter" udgivet af North

Mere om Anne-Mette Riis Rasmussens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anne-Mette Riis Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Anne-Mette Riis Rasmussen kan købes i flere formater. Bøgerne af Riis Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Havmandens hotel" af Anne-Mette Riis Rasmussen

Det er muligt at købe Anne-Mette Riis Rasmussens "Havmandens hotel" som lydbog. Med Anne-Mette Riis Rasmussens "Havmandens hotel" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Havmandens hotel" af Anne-Mette Riis Rasmussen

Det er muligt at købe Anne-Mette Riis Rasmussens "Havmandens hotel" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Riis Rasmussen