Bog & idéAnnika Thor

Bøger skrevet af Annika Thor

Læs mere om Annika Thor
2 produkter
2 produkter
Mirabel og Astrakan
Mirabel og AstrakanAnnika Thor
369,95 DKK
Hardback
(0)
Mirabel og Astrakan
S P ella K
S P ella KAnnika Thor
79,95 DKK
Lydbog
(0)
S P ella K

Mere om Annika Thor

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Annika Thor. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Thor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mirabel og Astrakan" udgivet af Turbine forlaget - "Nu, i morgen!" udgivet af Gyldendal - "Pigen fra langt borte" udgivet af Klematis - "Sille er sulten" udgivet af Klematis - "Søren sover" udgivet af Klematis - "Gry går hjem" udgivet af Klematis - "Vera vågner" udgivet af Klematis - "Jonas hjælper" udgivet af Klematis - "Gustav gynger" udgivet af Klematis

Bøger skrevet af Annika Thor

Der er ni tilgængelige bøger af Annika Thor hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Annika Thor fås i udvalgte formater. Bøgerne af Thor er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mirabel og Astrakan" af Annika Thor

Hos Bog & idé er "Mirabel og Astrakan" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine forlaget.

Annika Thor "Nu, i morgen!"

"Nu, i morgen!" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Thor