Bog & idéAnton DiSclafani

Bøger skrevet af Anton DiSclafani

Læs mere om Anton DiSclafani
2 produkter
2 produkter
Straffen
StraffenAnton DiSclafani
99,00 DKK
e-bog
(3)
Straffen
Straffen
STREAM
StraffenAnton DiSclafani
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Straffen

Mere om Anton DiSclafani

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anton DiSclafani. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra DiSclafani.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Straffen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Straffen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Straffen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Anton DiSclafanis bøger

Anton DiSclafani har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Anton DiSclafani fås i udvalgte formater. DiSclafanis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Straffen" af Anton DiSclafani

Det er muligt at købe Anton DiSclafanis "Straffen" som e-bog. "Straffen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Straffen" af Anton DiSclafani

Hos Bog & idé er "Straffen" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Straffen" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anton DiSclafani