Bog & idéAqbal Amiri

Bøger skrevet af Aqbal Amiri

Læs mere om Aqbal Amiri
4 produkter
4 produkter
Kompendium i Retssystemet og juridisk metode
Kompendium i retssystemet og juridisk metodeAqbal Amiri
120,95 DKK
PDF
(0)
Kompendium i retssystemet og juridisk metode
Kompendium i retssystemet og juridisk metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i retssystemet og juridisk metodeAqbal Amiri
161,46 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i retssystemet og juridisk metode
Arbejdsret
ArbejdsretAqbal Amiri
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsret
Købeloven
KøbelovenTheis Jacobsen
3119,95 DKK
Indbundet
(0)
Købeloven

Mere om Aqbal Amiri

Aqbal Amiri har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Amiri.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i retssystemet og juridisk metode" udgivet af Kompendieforlaget - "Købeloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Kompendium i retssystemet og juridisk metode" udgivet af Kompendieforlaget - "Arbejdsret" udgivet af Karnov Group - "Kompendium i Retssystemet og juridisk metode" udgivet af KompendieForlaget

Mere om Aqbal Amiris bøger

Aqbal Amiri har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Aqbal Amiri fås i samtlige formater. Amiris bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aqbal Amiris "Kompendium i retssystemet og juridisk metode"

Det er muligt at købe Aqbal Amiris "Kompendium i retssystemet og juridisk metode" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Købeloven" af Aqbal Amiri

"Købeloven" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Aqbal Amiri