Bog & idéArne Borgwardt

Bøger skrevet af Arne Borgwardt

Læs mere om Arne Borgwardt
1 produkter
1 produkter
Kirurgi, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1259,96 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave

Mere om Arne Borgwardt

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Arne Borgwardt. På listen nedenfor har du de nyeste af Borgwardts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Kirurgi" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Kirurgi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Arne Borgwardt

Arne Borgwardt har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Borgwardts bøger fås i samtlige formater. Borgwardts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Borgwardts "Kirurgi, 3. udgave"

"Kirurgi, 3. udgave" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Arne Borgwardt "Kirurgi"

Det er muligt at købe Arne Borgwardts "Kirurgi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Borgwardt