Bog & idéArne Melchior

Bøger skrevet af Arne Melchior

Læs mere om Arne Melchior
2 produkter
2 produkter
Gave og opgave
STREAM
Gave og opgaveArne Melchior
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Gave og opgave
Interessekonflikter i norsk handelspolitikk
Interessekonflikter i norsk handelspolitikkUlf Sverdrup (red.)
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Interessekonflikter i norsk handelspolitikk

Mere om Arne Melchior

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Arne Melchior. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Melchiors nyeste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Arne Melchiors bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Interessekonflikter i norsk handelspolitikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Gave og opgave" udgivet af Lytteratur

Arne Melchiors bøger

Arne Melchior har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Melchiors bøger fås i flere formater. Bøgerne af Melchior er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Melchiors "Interessekonflikter i norsk handelspolitikk"

Hos Bog & idé er "Interessekonflikter i norsk handelspolitikk" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Gave og opgave" af Arne Melchior

Det er muligt at købe Arne Melchiors "Gave og opgave" som lydbog. Når du køber "Gave og opgave" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Melchior