Bog & idéAsger Thylstrup

Bøger skrevet af Asger Thylstrup

Læs mere om Asger Thylstrup
1 produkter
1 produkter
Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihedAsger Thylstrup
662,96 DKK
Hæftet
(0)
Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihed

Mere om Asger Thylstrup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Asger Thylstrup. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Thylstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihed" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Injuriesager" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Injuriesager" udgivet af Thomson Reuters

Bøger skrevet af Asger Thylstrup

Asger Thylstrup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Thylstrups bøger kommer kun som hæftet. Thylstrups bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihed" af Asger Thylstrup

"Injuriesager - Bagvaskelse, ærekrænkelser og ytringsfrihed" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Asger Thylstrup "Injuriesager"

Det er muligt at købe Asger Thylstrups "Injuriesager" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Thylstrup