Bog & idéBent Flyvbjerg

Bøger skrevet af Bent Flyvbjerg

Læs mere om Bent Flyvbjerg
4 produkter
4 produkter
How Big Things Get Done
How Big Things Get DoneBent Flyvbjerg
159,95 DKK
Paperback
(0)
How Big Things Get Done
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Samfundsvidenskab som virker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsvidenskab som virkerBent Flyvbjerg
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsvidenskab som virker
Få store ting gjort
Få store ting gjortBent Flyvbjerg
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Få store ting gjort

Mere om Bent Flyvbjerg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Bent Flyvbjerg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Flyvbjergs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Rationalitet og magt Et case-baseret studie af planlægning, politik og modernitet" udgivet af Akademisk Forlag - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Rationalitet og magt" udgivet af Akademisk Forlag - "Rationalitet og magt I" udgivet af Akademisk Forlag - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Samfundsvidenskab som virker" udgivet af Akademisk

Mere om Bent Flyvbjergs bøger

Bent Flyvbjerg har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bent Flyvbjerg fås i flere forskellige formater. Flyvbjergs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bent Flyvbjergs "Kvalitative metoder"

"Kvalitative metoder" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Rationalitet og magt Et case-baseret studie af planlægning, politik og modernitet" af Bent Flyvbjerg

"Rationalitet og magt Et case-baseret studie af planlægning, politik og modernitet" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Flyvbjerg