Bog & idéBente Halkier

Bøger skrevet af Bente Halkier

Læs mere om Bente Halkier
7 produkter
7 produkter
Fokusgrupper, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokusgrupper, 3. udgaveBente Halkier
186,96 DKK
Paperback
(0)
Fokusgrupper, 3. udgave
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
433,46 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog

Mere om Bente Halkier

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Bente Halkier. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Halkier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Fokusgrupper" udgivet af Samfundslitteratur - "Fokusgrupper, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Fra metateori til kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Globaliseringens udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Fokusgrupper" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Bente Halkier

Bente Halkier har 19 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Halkiers bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Halkier publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Halkiers "Mad, mennesker og måltider"

"Mad, mennesker og måltider" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bente Halkier "Det epidemiske samfund"

"Det epidemiske samfund" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Halkier