Bog & idéBente Sommerfeldt

Bøger skrevet af Bente Sommerfeldt

3 produkter
3 produkter
Miljøterapibogen
MiljøterapibogenBente Sommerfeldt
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Miljøterapibogen
Sult
SultBente Sommerfeldt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sult
Miljøterapiboken : mentalisering som holdning og handling (MBT-M)
Miljøterapiboken : mentalisering som holdning og handling (MBT-M)Bente Sommerfeldt
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Miljøterapiboken : mentalisering som holdning og handling (MBT-M)

Mere om Bente Sommerfeldt

Der er en del bøger fra Bente Sommerfeldt til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sommerfeldts nyeste bøger.
Bøgerne fra Bente Sommerfeldt udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sult" udgivet af Gyldendal - "Miljøterapibogen" udgivet af Gyldendal - "Miljøterapiboken : mentalisering som holdning og handling (MBT-M)" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Bente Sommerfeldts bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bente Sommerfeldt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Sommerfeldt som hæftet. Bøgerne af Sommerfeldt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sult" af Bente Sommerfeldt

Det er muligt at købe Bente Sommerfeldts "Sult" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bente Sommerfeldt "Miljøterapibogen"

Hos Bog & idé er "Miljøterapibogen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Sommerfeldt