Bog & idéBillie Eilish

Bøger skrevet af Billie Eilish

Læs mere om Billie Eilish
1 produkter
1 produkter
Billie Eilish
Billie EilishBillie Eilish
259,95 DKK
Hardback
(1)
Billie Eilish

Mere om Billie Eilish

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Billie Eilish. Bogen har titlen "Billie Eilish". Det er Wren & Rook, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Billie Eilishs "Billie Eilish"

"Billie Eilish" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Wren & Rook, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Eilish, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Billie Eilish