Bog & idéBirgitte Bonnerup

Bøger skrevet af Birgitte Bonnerup

Læs mere om Birgitte Bonnerup
5 produkter
5 produkter
Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker
Ledelse af mennesker, der arbejder med menneskerThor Simony
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker
Et psykodynamisk blik på levende organisationer
Et psykodynamisk blik på levende organisationerBirgitte Bonnerup
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Et psykodynamisk blik på levende organisationer
Gruppen på arbejde
Gruppen på arbejdeAnnemette Hasselager
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Gruppen på arbejde
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivetAnnemette Hasselager
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Birgitte Bonnerup

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Birgitte Bonnerup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Bonnerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" udgivet af Gyldendal - "Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" udgivet af Gyldendal - "Gruppen på arbejde" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" udgivet af HansReitzels - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal - "Gruppen på arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birgitte Bonnerup

Du kan finde seks bøger af Birgitte Bonnerup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Birgitte Bonnerup bøger i forskellige formater. Bonnerups bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" af Birgitte Bonnerup

Hos Bog & idé er "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birgitte Bonnerup "Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet"

Det er muligt at købe Birgitte Bonnerups "Kærlighed og ensomhed i arbejdslivet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Bonnerup