Bog & idéBooker T. Washington

Bøger skrevet af Booker T. Washington

Læs mere om Booker T. Washington
3 produkter
3 produkter
Up From Slavery
Up From SlaveryBooker T. Washington
59,95 DKK
EBOG
(0)
Up From Slavery
Slavernes sønner
Slavernes sønnerBooker T. Washington
89,95 DKK
EBOG
(0)
Slavernes sønner
Ylös orjuudesta
Ylös orjuudestaBooker T. Washington
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ylös orjuudesta

Mere om Booker T. Washington

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Booker T. Washington. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Washington.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slavernes sønner" udgivet af Klim - "Slavernes sønner" udgivet af Klim

Bøger af Booker T. Washington

Der er to tilgængelige bøger af Booker T. Washington hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Booker T. Washington bøger i flere forskellige formater. Washingtons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Klim.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Slavernes sønner" af Booker T. Washington

Hos Bog & idé er "Slavernes sønner" tilgængelig som ebog. Med "Slavernes sønner" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Slavernes sønner" af Booker T. Washington

"Slavernes sønner" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Booker T. Washington