Bog & idéBoris Boll Johansen

Bøger skrevet af Boris Boll Johansen

Læs mere om Boris Boll Johansen
2 produkter
2 produkter
Det seje sjak går i aktion
STREAM
Det seje sjak går i aktionBoris Boll Johansen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Det seje sjak går i aktion
Få din bog ud!
Få din bog ud!Pernille Nørregaard
198,00 DKK
PDF
(0)
Få din bog ud!

Mere om Boris Boll Johansen

Der er blot én bog af Boris Boll Johansen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Det seje sjak går i aktion". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det seje sjak går i aktion" af Boris Boll Johansen

"Det seje sjak går i aktion" kan købes som lydbog. Boris Boll Johansens "Det seje sjak går i aktion" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Boris Boll Johansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Boris Boll Johansen