Bog & idéBriggs Myers

Bøger skrevet af Briggs Myers

Læs mere om Briggs Myers
1 produkter
1 produkter
Myers-Briggs' personlighedstyper
Myers-Briggs' personlighedstyperIsabel Briggs Myers
49,95 DKK
e-bog
(0)
Myers-Briggs' personlighedstyper

Mere om Briggs Myers

Der er en del bøger af Briggs Myers til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Myers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myers-Briggs' personlighedstyper" udgivet af Gyldendal Business - "Myers-Briggs' personlighedstyper" udgivet af Gyldendal Business

Briggs Myers' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Briggs Myers hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Briggs Myers kommer i samtlige formater. Bøgerne af Myers er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Myers-Briggs' personlighedstyper" af Briggs Myers

"Myers-Briggs' personlighedstyper" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Myers-Briggs' personlighedstyper" af Briggs Myers

"Myers-Briggs' personlighedstyper" er tilgængelig online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Myers-Briggs' personlighedstyper" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Briggs Myers