Bog & idéCarol Gold

Bøger skrevet af Carol Gold

Læs mere om Carol Gold
1 produkter
1 produkter
Women in Business
Women in BusinessCarol Gold
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Women in Business

Mere om Carol Gold

Der findes flere bøger fra Carol Gold tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gold.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Women in Business" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Educating middle class daughters " i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Royal Library Museum Tusculanum

Carol Golds bøger

Carol Gold har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Carol Gold bøger i et udvalg af formater. Golds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Women in Business" af Carol Gold

"Women in Business" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.

"Educating middle class daughters " af Carol Gold

Det er muligt at købe Carol Golds "Educating middle class daughters " som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Golds serie "Danish Humanist Texts and Studies". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Royal Library Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Gold