Bog & idéCarsten Mørch

Bøger skrevet af Carsten Mørch

Læs mere om Carsten Mørch
1 produkter
1 produkter
Sådan! Og hvad så?
Sådan! Og hvad så?Carsten Mørch
99,00 DKK
EBOG
(0)
Sådan! Og hvad så?

Mere om Carsten Mørch

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Carsten Mørch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Mørch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan! Og hvadså?" udgivet af Egmont Bogklubberne - "Sådan! Og hvad så?" udgivet af Forlaget Gonzo - "Derfor!" udgivet af Turbulenz

Bøger af Carsten Mørch

Carsten Mørch har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Carsten Mørch bøger i samtlige formater. Bøgerne af Mørch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sådan! Og hvadså?" af Carsten Mørch

Hos Bog & idé er "Sådan! Og hvadså?" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egmont Bogklubberne.

"Sådan! Og hvad så?" af Carsten Mørch

Hos Bog & idé er "Sådan! Og hvad så?" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sådan! Og hvad så?" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Gonzo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Mørch