Bog & idéCarsten Rasmussen

Bøger skrevet af Carsten Rasmussen

Læs mere om Carsten Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Vor mand i Moskva
Vor mand i MoskvaCarsten Rasmussen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Vor mand i Moskva
Vor mand i Moskva
Vor mand i MoskvaCarsten Rasmussen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Vor mand i Moskva
Når ulvene hyler
Når ulvene hylerCarsten Rasmussen
199,95 DKK
Paperback
(0)
Når ulvene hyler
Den fornuftige investor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den fornuftige investorCarsten Rasmussen
124,46 DKK
Paperback
(0)
Den fornuftige investor

Mere om Carsten Rasmussen

Der er forskellige bøger fra Carsten Rasmussen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Investering for nybegyndere" udgivet af Saxo Publish - "Kære 16-årige jeg ... 24 livsråd fra mig til dig" udgivet af Saxo Publish - "Udbytteguiden" udgivet af Saxo Publish - "Jul på Kringlevej" udgivet af Saxo Publish - "Økonomisk Frihed" udgivet af Saxo Publish - "Miraklet i skoven" udgivet af Den selvejende institution Skovpavillonen¤i samarbejde med Museerne på Vestfyn

Bøger af Carsten Rasmussen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Carsten Rasmussen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Carsten Rasmussen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Investering for nybegyndere" af Carsten Rasmussen

"Investering for nybegyndere" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.

"Kære 16-årige jeg ... 24 livsråd fra mig til dig" af Carsten Rasmussen

"Kære 16-årige jeg ... 24 livsråd fra mig til dig" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Rasmussen