Bog & idéCharlotte Lillegaard Petersen

Bøger skrevet af Charlotte Lillegaard Petersen

Læs mere om Charlotte Lillegaard Petersen
4 produkter
4 produkter
Superkost til hjernerystelser
Superkost til hjernerystelserCharlotte Lillegaard Petersen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Superkost til hjernerystelser
Superkost til Hjernerystelser
Superkost til HjernerystelserCharlotte Lillegaard Petersen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Superkost til Hjernerystelser
Superkost til Hjernerystelser
STREAM
Superkost til HjernerystelserCharlotte Lillegaard Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Superkost til Hjernerystelser
Bag om whiplash
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bag om whiplashCharlotte Lillegaard Petersen & Bodil Møller Christensen
323,96 DKK
Paperback
(0)
Bag om whiplash

Mere om Charlotte Lillegaard Petersen

Hvis du mangler en bog af Charlotte Lillegaard Petersen, tilbyder vi et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Petersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Superkost til Hjernerystelser" udgivet af Muusmann' Forlag - "Superkost til Hjernerystelser" udgivet af Muusmann' Forlag - "Superkost til hjernerystelser " i serien "Muusmann sundhed" udgivet af Muusmann Forlag - "Bag om whiplash" udgivet af Frydenlund

Bøger af Charlotte Lillegaard Petersen

Du kan finde fire bøger af Charlotte Lillegaard Petersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Charlotte Lillegaard Petersen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Petersen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Lillegaard Petersens "Superkost til Hjernerystelser"

Hos Bog & idé er "Superkost til Hjernerystelser" tilgængelig som ebog. Med "Superkost til Hjernerystelser" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Superkost til Hjernerystelser" af Charlotte Lillegaard Petersen

"Superkost til Hjernerystelser" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Charlotte Lillegaard Petersens "Superkost til Hjernerystelser" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Lillegaard Petersen