Bog & idéChristen Knak

Bøger skrevet af Christen Knak

Læs mere om Christen Knak
2 produkter
2 produkter
Brandbekæmpelse i skibe
Brandbekæmpelse i skibeChristen Knak
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Brandbekæmpelse i skibe
Skibsmotorlære (bind 1-2)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skibsmotorlære (bind 1-2)Christen Knak
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Skibsmotorlære (bind 1-2)

Mere om Christen Knak

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Christen Knak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Knak.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Christen Knaks bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Damptabeller " udgivet af Gads Forlag - "Skibsmotorlære Tegninger " udgivet af Gad - "Skibsmotorlære Tekst " udgivet af Gad - "Køleteknik Tekst " udgivet af Gad - "Køleteknik Tegninger " udgivet af Gad - "Skibsmotorlære 1 Tekst" udgivet af Gad - "Skibsmotorlære 2 Tegninger" udgivet af Gad - "Skibsmotorlære (bind 1-2)" udgivet af Gads Forlag - "Køleteknik " udgivet af Gads Forlag - "Brandbekæmpelse i skibe" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Christen Knak

Du kan købe ti bøger af Christen Knak her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Christen Knak bøger i samtlige formater. Knaks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christen Knaks "Damptabeller "

Det er muligt at købe Christen Knaks "Damptabeller " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Skibsmotorlære Tegninger " af Christen Knak

Hos Bog & idé er "Skibsmotorlære Tegninger " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Christen Knak