Bog & idéChristiane F.

Bøger skrevet af Christiane F.

Læs mere om Christiane F.
1 produkter
1 produkter
Christiane F - I morgen er det slut
Christiane F - I morgen er det slutChristiane F.
129,95 DKK
Paperback
(1)
Christiane F - I morgen er det slut

Mere om Christiane F.

Der er en del bøger fra Christiane F. til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra F..
Bøgerne fra Christiane F. findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo" udgivet af Carlsen Verlag GmbH - "I morgen er det slut" udgivet af Haase - "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - in einfacher Sprache" udgivet af Spaß am Lesen Verlag - "I morgen er det slut" i serien "Haase paperback" udgivet af Haase

Bøger skrevet af Christiane F.

Der er fire tilgængelige udgivelser af Christiane F. hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra F. kommer kun som paperback. F. har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christiane F.s "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo"

"Wir Kinder vom Bahnhof Zoo" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Carlsen Verlag GmbH.

"I morgen er det slut" af Christiane F.

Det er muligt at købe Christiane F.s "I morgen er det slut" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Haase, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christiane F.