Bog & idéChristina Sederqvist

Bøger skrevet af Christina Sederqvist

Læs mere om Christina Sederqvist
2 produkter
2 produkter
Seriøst, William?
Seriøst, William?Christina Sederqvist
119,95 DKK
EBOG
(0)
Seriøst, William?
Seriøst, William?
STREAM
Seriøst, William?Christina Sederqvist
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Seriøst, William?

Mere om Christina Sederqvist

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Christina Sederqvist. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Sederqvist.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seriøst, William" udgivet af People'sPress Jr. - "Seriøst, William?" udgivet af People'sPress - "Seriøst, William?" udgivet af Peoples Press jR - "Som om, William!" udgivet af People'sPress jR - "Det' flot, William!" udgivet af People'sPress jR

Christina Sederqvists bøger

Christina Sederqvist har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Sederqvists bøger fås i samtlige formater. Sederqvists bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Sederqvists "Seriøst, William"

Hos Bog & idé er "Seriøst, William" tilgængelig som ebog. Med "Seriøst, William" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress Jr..

Christina Sederqvist "Seriøst, William?"

"Seriøst, William?" er tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Seriøst, William?" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Sederqvist