Bog & idéChristine Marie Andersson

Bøger skrevet af Christine Marie Andersson

Læs mere om Christine Marie Andersson
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomhederChristine Marie Andersson
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder

Mere om Christine Marie Andersson

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Christine Marie Andersson. Bogen hedder "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder". Den er publiceret af Kompendieforlaget¤Aspiri på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christine Marie Anderssons "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder"

"Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kompendieforlaget¤Aspiri, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Andersson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Marie Andersson