Bog & idéChristoffer Green-Pedersen

Bøger skrevet af Christoffer Green-Pedersen

4 produkter
4 produkter
Medier, politik og samfund
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
247,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund
Klassisk og moderne politisk teori
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
503,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Offentlig politik
Offentlig politikLine Renate Gustafsson
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig politik
Partier i nye tider
Partier i nye tiderChristoffer Green-Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Partier i nye tider

Mere om Christoffer Green-Pedersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Christoffer Green-Pedersen. På listen nedenfor ser du de seneste af Green-Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Partier i nye tider" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Moralpolitik i Danmark" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Partier i nye tider" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmark og de fremmede" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Mere om Christoffer Green-Pedersens bøger

Christoffer Green-Pedersen har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Christoffer Green-Pedersen fås i samtlige formater. Bøgerne af Green-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offentlig politik" af Christoffer Green-Pedersen

Hos Bog & idé er "Offentlig politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Green-Pedersens serie "Statskundskab". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Christoffer Green-Pedersen "Offentlig politik"

Hos Bog & idé er "Offentlig politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christoffer Green-Pedersen