Bog & idéChristopher Carter

Bøger skrevet af Christopher Carter

Læs mere om Christopher Carter
3 produkter
3 produkter
Pit Stop #4, Task Book
Pit Stop #4, Task BookChristopher Carter
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Pit Stop #4, Task Book
Pit Stop #8, Task Book
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pit Stop #8, Task BookTimothy Kendon
255,96 DKK
Hæftet
(0)
Pit Stop #8, Task Book
Pit Stop #9, Task Book
Pit Stop #9, Task BookDorte Maria Buhl
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Pit Stop #9, Task Book

Mere om Christopher Carter

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Christopher Carter. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Carter.
Bøgerne fra Christopher Carter kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pit stop 3 Teacher's guide/web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #5, Topic Book/Web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #3, Topic Book/Web " i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #3, Teacher's Guide, Copy Sheets + Educational Intentions" udgivet af Alinea - "Pit Stop #5, Teacher's Guide/Web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #4, Topic Book/Web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit stop 9 Teachers guide/web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit stop 7 Topic book/web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #9, Task Book" i serien "Pitstop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #8, Task Book" i serien "Pitstop" udgivet af Alinea - "Student´s mp3-cd" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Pit Stop #8 Teacher's Guide, Copy Sheets + Educational Intentions" udgivet af Alinea - "Pit Stop #4, Task Book" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea

Christopher Carters bøger

Christopher Carter har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Carters bøger kommer i samtlige formater. Christopher Carter bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christopher Carters "Pit stop 3 Teacher's guide/web"

Hos Bog & idé er "Pit stop 3 Teacher's guide/web" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Carters serie "Pit Stop". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Pit Stop #5, Topic Book/Web" af Christopher Carter

"Pit Stop #5, Topic Book/Web" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Pit Stop". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Carter