Bog & idéClara Kramer

Bøger skrevet af Clara Kramer

2 produkter
2 produkter
Claras krig
Claras krigMette Klarskov Andersen
106,95 DKK
EBOG
(0)
Claras krig
Claras krig
STREAM
Claras krigMette Klarskov Andersen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Claras krig

Mere om Clara Kramer

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Clara Kramer. På listen nedenfor har du Kramers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Claras krig" udgivet af Gads Forlag - "Claras krig, PB" udgivet af Gads Forlag - "Claras krig" udgivet af Gads Forlag - "Claras krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Claras krig" udgivet af Gad - "Claras krig" udgivet af Gyldendal - "Claras krig" udgivet af Gad¤til Indeks Retail

Mere om Clara Kramers bøger

Clara Kramer har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kramers bøger fås i et udvalg af formater. Kramers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Clara Kramers "Claras krig"

Det er muligt at købe Clara Kramers "Claras krig" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Claras krig, PB" af Clara Kramer

Hos Bog & idé er "Claras krig, PB" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clara Kramer