Bog & idéClaus Elgaard

Bøger skrevet af Claus Elgaard

2 produkter
2 produkter
Med livet som indsats - en ludoman taler ud
STREAM
Med livet som indsats - en ludoman taler udClaus Elgaard
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Med livet som indsats - en ludoman taler ud
Med livet som indsats
Med livet som indsatsClaus Elgaard
99,00 DKK
e-bog
(0)
Med livet som indsats

Mere om Claus Elgaard

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Claus Elgaard. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Elgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En nattergals bekendelser" udgivet af People'sPress - "Med livet som indsats - en ludoman taler ud" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med livet som indsats" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Claus Elgaard

Claus Elgaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Claus Elgaard bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Elgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Claus Elgaards "En nattergals bekendelser"

Det er muligt at købe Claus Elgaards "En nattergals bekendelser" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Med livet som indsats - en ludoman taler ud" af Claus Elgaard

Hos Bog & idé er "Med livet som indsats - en ludoman taler ud" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Claus Elgaards "Med livet som indsats - en ludoman taler ud" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Elgaard