Bog & idéClaus Rohde

Bøger skrevet af Claus Rohde

Læs mere om Claus Rohde
5 produkter
5 produkter
Kreditaftaler og Ejendomsforbehold
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kreditaftaler og EjendomsforbeholdHans Helge Beck Thomsen
602,96 DKK
Hæftet
(0)
Kreditaftaler og Ejendomsforbehold
Lejeloven med kommentarer
Lejeloven med kommentarerClaus Rohde og Marianne Kjær Stolt
2659,95 DKK
Indbundet
(0)
Lejeloven med kommentarer
Lejeloven med kommentarer
Lejeloven med kommentarerMartin Birk
2449,95 DKK
EBOG
(0)
Lejeloven med kommentarer
Kaution og tredjemandspant
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kaution og tredjemandspantHans Helge Beck Thomsen
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Kaution og tredjemandspant
Digital tinglysning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digital tinglysningClaus Rohde
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Digital tinglysning

Mere om Claus Rohde

Der er flere bøger af Claus Rohde til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rohde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Formueretlige emner" udgivet af Djøf - "Digital tinglysning" i serien "Pejus" udgivet af Gyldendal - "Digital tinglysning" udgivet af HansReitzels - "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag - "Ejerlejlighedsloven" udgivet af Djøf Forlag - "Kaution og tredjemandspant samt andre solidariske skyldforhold" udgivet af Karnov Group - "Kreditaftaler og Ejendomsforbehold" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Digital tinglysning" udgivet af Pejus - "Lejeloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Claus Rohde

Du kan finde ni bøger af Claus Rohde her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Claus Rohde fås i flere forskellige formater. Rohdes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Formueretlige emner" af Claus Rohde

Det er muligt at købe Claus Rohdes "Formueretlige emner" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf.

"Digital tinglysning" af Claus Rohde

Hos Bog & idé er "Digital tinglysning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Pejus". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Rohde