Bog & idéDanny 'zonic' Sørensen

Bøger skrevet af Danny 'zonic' Sørensen

Læs mere om Danny 'zonic' Sørensen
1 produkter
1 produkter
ZONIC - the Astralis Story
STREAM
ZONIC - the Astralis StoryDanny 'zonic' Sørensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
ZONIC - the Astralis Story

Mere om Danny 'zonic' Sørensen

Danny 'zonic' Sørensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "ZONIC - the Astralis Story". Den er udgivet af People's på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Danny 'zonic' Sørensens "ZONIC - the Astralis Story"

Det er muligt at købe Danny 'zonic' Sørensens "ZONIC - the Astralis Story" som lydbog. Du kan desuden altid have "ZONIC - the Astralis Story" af Danny 'zonic' Sørensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af People's.

Endnu en af Danny 'zonic' Sørensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Danny 'zonic' Sørensen