Bog & idéDarlene Ryan

Bøger skrevet af Darlene Ryan

Læs mere om Darlene Ryan
1 produkter
1 produkter
Det rigtige
Det rigtigeDarlene Ryan
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det rigtige

Mere om Darlene Ryan

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Darlene Ryan. Bogen hedder "Det rigtige". Det er Carlsen, der har udgivet den på dansk. "Det rigtige" er desuden en del af serien "Carlsen ekko".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Darlene Ryans "Det rigtige"

Hos Bog & idé er "Det rigtige" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Det rigtige" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Ryans serie "Carlsen ekko". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ryan, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Darlene Ryan