Bog & idéDavid Crystal

Bøger skrevet af David Crystal

Læs mere om David Crystal
2 produkter
2 produkter
Cambridge Biographical Dictionary
Cambridge Biographical DictionaryDavid Crystal
199,95 DKK
Paperback
(0)
Cambridge Biographical Dictionary
Discover Grammar
Discover GrammarDavid Crystal
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Discover Grammar

Mere om David Crystal

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af David Crystal. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Crystals udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Cambridge Biographical Dictionary" udgivet af Cambridge University Press - "Discover Grammar" udgivet af Longman

Bøger skrevet af David Crystal

Du kan købe to bøger af David Crystal her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde David Crystal bøger i et udvalg af formater. Crystals bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David Crystals "Cambridge Biographical Dictionary"

"Cambridge Biographical Dictionary" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Cambridge University Press, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Discover Grammar" af David Crystal

"Discover Grammar" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Longman, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
David Crystal