Bog & idéDavid Zilber

Bøger skrevet af David Zilber

Læs mere om David Zilber
1 produkter
1 produkter
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Foundations of Flavor: The Noma Guide to FermentationRene Redzepi
349,95 DKK
Hardback
(0)
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation

Mere om David Zilber

Hvis du leder efter en bog fra David Zilber, ser du et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Zilbers nyeste udgivelser.
Bøgerne fra David Zilber tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Noma Guide til fermentering" udgivet af Gyldendal - "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation" udgivet af Workman Publishing

Bøger af David Zilber

Der er to tilgængelige bogudgivelser af David Zilber hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra David Zilber kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Zilber er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Noma Guide til fermentering" af David Zilber

"Noma Guide til fermentering" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation" af David Zilber

Hos Bog & idé er "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Workman Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
David Zilber