Bog & idéDelphine Chedru

Bøger skrevet af Delphine Chedru

Læs mere om Delphine Chedru
2 produkter
2 produkter
Haps!
Haps!Delphine Chedru
129,95 DKK
Papbog
(0)
Haps!
Bzzz!
Bzzz!Delphine Chedru
129,95 DKK
Papbog
(0)
Bzzz!

Mere om Delphine Chedru

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Delphine Chedru. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Chedrus bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Haps!" udgivet af Mais & Co. - "Bzzz!" udgivet af Mais & Co.

Mere om Delphine Chedrus bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Delphine Chedru hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Chedrus bøger som papbog. Bøgerne af Chedru er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Mais & Co..

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Delphine Chedrus "Haps!"

"Haps!" kan købes som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Chedru, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mais & Co..

Delphine Chedru "Bzzz!"

"Bzzz!" kan købes online som papbog. Endnu en af Delphine Chedru fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Mais & Co., der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Delphine Chedru