Bog & idéDerek Beach

Bøger skrevet af Derek Beach

Læs mere om Derek Beach
2 produkter
2 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
International politikNU
International politikNUKnud Erik Jørgensen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
International politikNU

Mere om Derek Beach

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Derek Beach. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Beach.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Derek Beachs bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Process tracing i samfundsvidenskaben" udgivet af Djøf Forlag - "International politikNU" udgivet af Systime - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "International politikNU" udgivet af Systime - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Between Law and Politics" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Derek Beach

Du kan købe otte bøger af Derek Beach her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Derek Beach bøger i samtlige formater. Beachs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Derek Beachs "Process tracing i samfundsvidenskaben"

"Process tracing i samfundsvidenskaben" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Derek Beach "International politikNU"

Hos Bog & idé er "International politikNU" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Derek Beach