Bog & idéDivya Das og Kim Bildsøe Lassen

Bøger skrevet af Divya Das og Kim Bildsøe Lassen

Læs mere om Divya Das og Kim Bildsøe Lassen
2 produkter
2 produkter
Briterne og brexit
STREAM
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
Lydbog
(3)
Briterne og brexit
Briterne og brexit
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
EBOG
(3)
Briterne og brexit

Mere om Divya Das og Kim Bildsøe Lassen

Der findes mange bøger af Divya Das og Kim Bildsøe Lassen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag

Divya Das og Kim Bildsøe Lassens bøger

Du kan finde tre bøger af Divya Das og Kim Bildsøe Lassen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Lassens bøger kommer i forskellige formater. Lassens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Briterne og brexit" af Divya Das og Kim Bildsøe Lassen

Hos Bog & idé er "Briterne og brexit" tilgængelig som lydbog. Divya Das og Kim Bildsøe Lassens "Briterne og brexit" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen "Briterne og brexit"

"Briterne og brexit" er til salg som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Briterne og brexit" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Divya Das og Kim Bildsøe Lassen