Bog & idéDorothea Gundtoft

Bøger skrevet af Dorothea Gundtoft

Læs mere om Dorothea Gundtoft
2 produkter
2 produkter
New Nordic Design
New Nordic DesignDorothea Gundtoft
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
New Nordic Design
Real Nordic Living
Real Nordic LivingDorothea Gundtoft
239,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Real Nordic Living

Mere om Dorothea Gundtoft

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra Dorothea Gundtoft. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gundtoft.
Bøgerne fra Dorothea Gundtoft tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Real Nordic Living" udgivet af Thames & Hudson - "New Nordic Design" udgivet af Thames & Hudson - "Fashion Scandinavia" udgivet af Thames & Hudson - "Nyt nordisk design" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Dorothea Gundtofts bøger

Dorothea Gundtoft har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Dorothea Gundtoft bøger i et udvalg af formater. Gundtofts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorothea Gundtofts "Real Nordic Living"

Hos Bog & idé er "Real Nordic Living" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Thames & Hudson, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dorothea Gundtoft "New Nordic Design"

Det er muligt at købe Dorothea Gundtofts "New Nordic Design" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Thames & Hudson.
Detaljer
Fulde navn:
Dorothea Gundtoft