Bog & idéDorthe Brix

Bøger skrevet af Dorthe Brix

Læs mere om Dorthe Brix
3 produkter
3 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)

Mere om Dorthe Brix

Der findes flere bøger fra Dorthe Brix til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Brix' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard

Mere om Dorthe Brix' bøger

Dorthe Brix har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Dorthe Brix bøger i flere forskellige formater. Dorthe Brix bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dorthe Brix' "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dorthe Brix "Sosu - Trin 1"

Det er muligt at købe Dorthe Brix' "Sosu - Trin 1" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Brix