Bog & idéDorthe Kollo

Bøger skrevet af Dorthe Kollo

2 produkter
2 produkter
Jeg er stadig her
Jeg er stadig herDorthe Kollo
169,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg er stadig her
Jeg er stadig her
STREAM
Jeg er stadig herDorthe Kollo
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg er stadig her

Mere om Dorthe Kollo

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Dorthe Kollo. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kollo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er stadig her" udgivet af People’sPress - "Jeg er stadig her" udgivet af People'sPress - "Jeg er stadig her" udgivet af People'sPress - "Jeg er stadig her" udgivet af People'SPress

Bøger af Dorthe Kollo

Der er fire tilgængelige bøger af Dorthe Kollo hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Dorthe Kollo bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Kollo er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg er stadig her" af Dorthe Kollo

"Jeg er stadig her" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

Dorthe Kollo "Jeg er stadig her"

Det er muligt at købe Dorthe Kollos "Jeg er stadig her" som ebog. Hvis du køber "Jeg er stadig her" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Kollo