Bog & idéDorthe Vangsgaard Nielsen

Bøger skrevet af Dorthe Vangsgaard Nielsen

Læs mere om Dorthe Vangsgaard Nielsen
1 produkter
1 produkter
Et museum bliver til
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et museum bliver tilDorthe Vangsgaard Nielsen og Janus Weinreich Boss
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Et museum bliver til

Mere om Dorthe Vangsgaard Nielsen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Dorthe Vangsgaard Nielsen. På listen nedenfor finder du Vangsgaard Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et museum bliver til" udgivet af Strandberg Publishing - "Tour de France. Franske landskaber" udgivet af Ordrupgaard

Bøger af Dorthe Vangsgaard Nielsen

Dorthe Vangsgaard Nielsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Dorthe Vangsgaard Nielsen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Vangsgaard Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et museum bliver til" af Dorthe Vangsgaard Nielsen

Hos Bog & idé er "Et museum bliver til" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.

Dorthe Vangsgaard Nielsen "Tour de France. Franske landskaber"

"Tour de France. Franske landskaber" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ordrupgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Vangsgaard Nielsen