Bog & idéEirik Grude Flekkøy

Bøger skrevet af Eirik Grude Flekkøy

Læs mere om Eirik Grude Flekkøy
1 produkter
1 produkter
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinnEirik Grude Flekkøy
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn

Mere om Eirik Grude Flekkøy

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eirik Grude Flekkøy. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Flekkøy.
Bøgerne fra Eirik Grude Flekkøy findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Eirik Grude Flekkøy

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Eirik Grude Flekkøy hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Flekkøys bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Flekkøy er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal akademisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" af Eirik Grude Flekkøy

Det er muligt at købe Eirik Grude Flekkøys "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" af Eirik Grude Flekkøy

"Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Eirik Grude Flekkøy