Bog & idéEirik Høyer Leivestad

Bøger skrevet af Eirik Høyer Leivestad

Læs mere om Eirik Høyer Leivestad
1 produkter
1 produkter
Frykt og avsky i demokratiet
Frykt og avsky i demokratietEirik Høyer Leivestad
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Frykt og avsky i demokratiet

Mere om Eirik Høyer Leivestad

Du kan kun finde en enkelt bog af Eirik Høyer Leivestad her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Frykt og avsky i demokratiet". Den er udgivet af Vagant på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frykt og avsky i demokratiet" af Eirik Høyer Leivestad

Det er muligt at købe Eirik Høyer Leivestads "Frykt og avsky i demokratiet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Vagant, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Eirik Høyer Leivestad skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eirik Høyer Leivestad