Bog & idéElene Fleischer

Bøger skrevet af Elene Fleischer

Læs mere om Elene Fleischer
3 produkter
3 produkter
I selvmordets kølvand
I selvmordets kølvandElene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh
249,95 DKK
Hæftet
(0)
I selvmordets kølvand
Giv sorgen ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv sorgen ordMette Kjærgaard Nielsen
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Giv sorgen ord
I selvmordets kølvand
I selvmordets kølvandElene Fleischer
119,95 DKK
EBOG
(0)
I selvmordets kølvand

Mere om Elene Fleischer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Elene Fleischer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fleischer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I selvmordets kølvand" udgivet af Eksistensen - "I selvmordets kølvand" udgivet af Eksistensen - "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "Den talende tavshed" udgivet af Odense Universitetsforlag i sa

Elene Fleischers bøger

Elene Fleischer har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Elene Fleischer bøger i udvalgte formater. Fleischers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I selvmordets kølvand" af Elene Fleischer

"I selvmordets kølvand" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "I selvmordets kølvand" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"I selvmordets kølvand" af Elene Fleischer

Hos Bog & idé er "I selvmordets kølvand" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elene Fleischer