Bog & idéElin Hilderbrand

Bøger skrevet af Elin Hilderbrand

Læs mere om Elin Hilderbrand
3 produkter
3 produkter
Sommeren 1969
STREAM
Sommeren 1969Elin Hilderbrand
209,95 DKK
Lydbog
(5)
Sommeren 1969
Den perfekte dag
Den perfekte dagElin Hilderbrand
199,95 DKK
EBOG
(13)
Den perfekte dag
Den perfekte dag
STREAM
Den perfekte dagElin Hilderbrand
139,95 DKK
Lydbog
(13)
Den perfekte dag

Mere om Elin Hilderbrand

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Elin Hilderbrand. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hilderbrand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommeren 1969" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Sommeren 1969" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Den perfekte dag" udgivet af Gads Forlag - "Den perfekte dag" udgivet af Gads Forlag - "Den perfekte dag" udgivet af Gad

Elin Hilderbrands bøger

Elin Hilderbrand har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Elin Hilderbrand bøger i flere forskellige formater. Hilderbrands bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sommeren 1969" af Elin Hilderbrand

Hos Bog & idé er "Sommeren 1969" tilgængelig som lydbog. Elin Hilderbrands "Sommeren 1969" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sommeren 1969" af Elin Hilderbrand

Det er muligt at købe Elin Hilderbrands "Sommeren 1969" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Hilderbrand