Bog & idéElisabeth Jerichau-Baumann

Bøger skrevet af Elisabeth Jerichau-Baumann

Læs mere om Elisabeth Jerichau-Baumann
1 produkter
1 produkter
Breve fra London
BOEGERTILSTAERKPRIS
Breve fra LondonSine Krogh og Birgitte Fink
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Breve fra London

Mere om Elisabeth Jerichau-Baumann

Elisabeth Jerichau-Baumann har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Breve fra London". Det er Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing, der har udgivet den på dansk. "Breve fra London" er desuden udgivet i serien "Kilder til Dansk Kunsthistorie".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Breve fra London" af Elisabeth Jerichau-Baumann

Det er muligt at købe Elisabeth Jerichau-Baumanns "Breve fra London" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Kilder til Dansk Kunsthistorie". Det er Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Elisabeth Jerichau-Baumann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Jerichau-Baumann